STATAFELS

In onze grote collectie vindt u altijd de statafel die u zoekt. We hebben ronde en vierkante statafels in verschillende hoogtes en van de beste kwaliteit. Bijna alle statafels zijn stapelbaar en inklapbaar. Met de handige transportkarren beschermt uw statafels en vervoert u de tafels makkelijk en snel. Maak uw statafels af met een bijpassende statafelhoes en uw gelegenheid is compleet.
 
Bekijk alle statafels

KLAPTAFELS

Bij ons vindt u vierkante, rechthoekige en ronde klaptafels met verschillende bladen en met diverse onderstellen. Veel klaptafels hebben bijbehorende transportkarren die uw klaptafels beschermen en u tijd en ruimte besparen. Ideaal voor verhuurbedrijven, horeca en instellingen. Hebt u speciale wensen? Laat het ons weten, dan gaan we voor u aan de slag.

 
Bekijk alle klaptafels

TERRASTAFELS

De inklapbare terrastafels zijn praktisch in gebruik en geven uw terras een compleet andere look. U kiest uit veel verschillende onderstellen, bladen en uitvoeringen en veel terrastafels hebben een bijbehorende transportkar. Veel terrastafels sluiten perfect aan om onze collectie statafels. Wilt u meer luxe? Veel van ons designmeubilair is ook geschikt voor buiten.

 
Bekijk alle terrastafels

BIERTAFELS

De traditionele biertafels zorgen meteen voor gezelligheid op uw feest of evenement. U bestelt de bierbanken en biertafels los los of als set en u kiest uit verschillende maten. De biertafels zijn leverbaar met een handige transportkar die speciaal voor dit meubilair is ontwikkeld. Wilt u een bijzondere look? Overweeg dan om uw biertafels en bierbanken te voorzien van bijpassende hoezen.
 
Bekijk alle biertafels

EXAMENTAFELS

Speciaal voor scholen, universiteiten, cursuslocaties en andere onderwijsinstellingen bieden wij 4 verschillende examentafels. Alle examentafels zijn inklapbaar, stapelbaar en verkrijgbaar met een bijbehorende transportkar. Zo tovert u elke ruimte in een handomdraai om naar een professioneel klas- of examenlokaal.
 
Bekijk alle examentafels

DESIGNMEUBILAIR

Ons assortiment lounge- en designmeubilair is groot en veelzijdig. Laat u verrassen door de hippe collecties van Conic en Laze of ontdek het trendy en toch praktische meubilair van Kubo, Flow en Titan. Wilt u een bijzonder effect? Maak uw lounge- en designmeubilair af met verlichting van Lumen LED. Veel van het meubilair heeft een bijpassende transportkar.
 
Bekijk het designmeubilair

TRANSPORTKARREN VOOR TAFELS

Wij bieden voor bijna elke tafel een handige, bijpassende transportkar. Een transportkar beschermt uw tafels tegen krassen en stoten. Daarnaast is een transportkar erg handig bij het verplaatsen en opbergen van uw tafels.
 
Bekijk alle transportkarren

ACCESSOIRES VOOR TAFELS

Bekijk alle accessoires die u nodig hebt voor uw tafels, bijvoorbeeld verlengpoten. Bent u op zoek naar vloerbescherming? Bekijk dan onze grote collectie vloerbescherming van Scratchnomore.
 
Bekijk alle accessoires